El transport terrestre, pot ser a peu, amb animals, o amb vehicles que es desplacen per terra.    

Trineus: El trineu és un vehicle que  pot ser de patins o esquis en lloc de rodes que es desplaça relliscant  per la neu el glaç o un altra superfície amb poca fricció, com pot ser l’herba no gaire seca. En algun cas els còdols de riu o la sorra humitejada poden ser una superfície apta per poder lliscar els trineus. Amb la gravetat com una única eficàcia o propulsió però un trineu pot lliscar turó avall  com a cosa de diversió, així el seu ús pot ser de transport o bé lúdic i esportiu: En aquest darrer cas rep les nomenclatures diversos segons la disciplina esportiva, com el de bobsled per exemple.

Imatge: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/92/Sleigh.jpg/220px-Sleigh.jpg 

El tren de rodalies: O el tren suburbà és un aparell de vehicles i de passatgers de ferrocarril que dóna assistència en poblacions i ciutats properes entre les quals hi ha un gran nombre d’ habitants que recorren cada dia. 

Imatge:https://cronicaglobal.elespanol.com/uploads/s1/38/92/96/9/tren-rodalies-cerecanias-renfe.png  

Bicicleta elèctrica: Una bicicleta elèctrica és un transport terrestre on es pot viatjar amb ella a molts llocs. Té un motor elèctric també té energia subministrada per una bateria que es recarrega a la xarxa elèctrica o panell solar. La seva autonomia sol trontollar entre  els 30 i els 60  km.

Imatge: https://smartlightinghome.com/wp-content/uploads/2018/07/bici-electrica.jpg 

Camió: Un camió és un vehicle de motor dissenyat per al transport de productes i mercaderies etc… No són com els cotxes estan sobre una estructura robusta que es diu xassís. La major porció de l’estructura consisteix en un xassís portant, normalment un marc estructural, un taxi i una estructura (o caixa) per embarcar. 

Imatge:https://www.lubricantesenvenezuela.com/wp-content/uploads/2019/06/Todo-sobre-camiones.jpg 

Font d’informació: https://es.wikipedia.org/wiki/Wikipedia